کالری صفر چیست و تاثیر آن بر لاغری و تناسب اندام چگونه است

اگر دنبال کننده رژیم غذایی بوده اید، قطعا کالری صفر را زیاد شنیده اید. ممکن است فکر کنید مگر می شود غذایی کالری نداشته باشد؟ این فقط یک اصطلاح توصیفی برای موادی است که بسیار کالری پایینی دارند و همزمان بدن انسان همان انرژی و کالی رو موقع خوردن آن ها مصرف می کند. در نتیجه بدن برای جبران انرژی لازمه خود از انرژی های گذشته استفاده می کند.

البته محققین نظرهای گوناگونی در این زمینه دارند و همانطور که بالا گفتیم معتقدند رژیم انحصاری از این مواد قطعا به بدن ضرر می زند پس باید تعادل را در رژیم رعایت کرد. مشخص شده است بعضی از مواد حتی انرژی منفی هم دارند. برای مثال کرفس حتی انرژی جذب و هضمش بیشتر از انرژِی که می دهد، است. در نتیجه به اینجور مواد نیز کالری منفی می گویند.

البته هنوز این تحقیقات کامل نشده است و معلوم نیست واقعا مواد غذایی کالری منفی به طور اطمینان وجود دارند یا نه. هر چند که شواهد مثبتی در تایید آن فراوان بدست آمده است. فراموش نکنید که به همراه مواد کالری منفی، پروتئین خوب نیز مصرف کنید.


یک لیست کامل از موادی که کالری منفی هستند (سبزی جات و میوه ها) :

کاهو، ترب، فلفل، تربچه، اسفناج، مارچوبه ،بادمجان ،بروکلی،گوجه فرنگی، شلقم، خیار، رازیانه، کدو، تره فرنگی، کلم، هویج، کل کلم، کرفس، کاسنی، شاهی، ترنج، گوجه سبز، گریف فروت، زردآلو، شاه توت، توت سیاه، گلابی، گرمک، لیمو، توت فرنگی، نارنگی، هندوانه، آلو، تمشک، ریواس، پرتقال، طالبی، هلو




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.